Što nas ne ubije

David Lagercrantz

EPUB
ca. 12,58
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

PublishDrive img Link Publisher

Belletristik / Krimis, Thriller, Spionage

Beschreibung

Larssonov nasljednik David Lagercrantz smjelo se uhvatio ukoštac s Lisbeth Salander i Mikaelom Blomkvistom, dobro nam poznatim protagonistima trilera Muškarci koji mrze žene, Djevojka koja se igrala vatrom i Kule u zraku. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakericu da ponovno udruže snage.
Frans Balder, ekscentrični genij i jedan od vodećih svjetskih informatičkih stručnjaka, iznenada se vraća u Švedsku iz Silicijske doline, gdje je radio u jednoj od najmoćnijih svjetskih kompanija. Od bivše žene uzima autističnog sina, zatvara se u svoj osigurani dom i posve se osamljuje. Istovremeno je nepoznati haker provalio u najčuvanije svjetske servere, one američke nacionalne sigurnosne agencije NSA, koja svakodnevno prati milijarde telefonskih poziva i poruka elektroničke pošte. U Hakerskoj republici slave, jer samo je jedna osoba na svijetu to mogla učiniti – neponovljiva Lisbeth Salander. No ona ništa ne čini ako za to nema duboke razloge, koji su uvijek povezani s njezinom željom da zadovolji pravdu.
Mikael Blomkvist u dubokoj je poslovnoj krizi jer već odavno nije napisao reportažu koja će potresti stupove društva i časopis Millennium, koji ima nove vlasnike, vratiti na staze slave. Jedne večeri dobiva poziv od Baldera i iako je skeptičan prema informatičaru, odlazi na razgovor.
U nastavku svjetski slavnog serijala Millennium, koji potpisuje novi autor, jedan od najboljih suvremenih švedskih pisaca David Lagercrantz, oživljava se svijet koji je stvorio Stieg Larsson. Junaci koji su promijenili književnost opet su s nama, jednako živi  i beskompromisni. Što nas ne ubije triler je koji su obožavatelji Larssonova djela dugo iščekivali, roman koji kao i prethodni zadire u aktualne i bolne teme. Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist ponovno su zajedno u avanturi od koje zastaje dah!

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Krivo je jugo
Natasa Dragnic
Cover Skica u ledu
Josip Mlakic
Cover Tajni Protivnik
Agatha Christie
Cover Čistač 4: Novi dokazi
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač 1: Popis
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja - Treće poglavlje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač 2: Skok
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač 3: Jakna
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja - Prvo poglavlje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja - Drugo poglavlje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač 6: Čišćenje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja - Peto poglavlje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Čistač 5: Ti si sljedeći
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Goruća krivnja - Šesto poglavlje
Inger Gammelgaard Madsen
Cover Kružno Stubište
Mary Roberts Rinehart
Cover Stara ljubav
Pavao Pavličić
Cover Uhoda
Lars Kepler
Cover Svinje
Carl-Johan Vallgren
Cover Bezdan
Josip Mlakic

Kundenbewertungen